OM BARNAS SKIDAG

Praktisk informasjon

Nedenfor finner du det du måtte behøve av praktisk informasjon i forbindelse med Barnas Skidag. 

Startnummer

Startnummer kan forhåndskjøpes på nett (link kommer).

Ta med kvitteringen for kjøpet til Granåsen på Barnas Skidag og bytt den i et startnummer i våre godt merkede boder, like ved SpareBank 1-hytta. Vi anbefaler alle å skrive barnets navn og ditt telefonnummer på startnummeret. Tusj kan du låne i billettbodene.

Alle barn som deltar i skirennet får medalje og fin tursekk.

Transport og parkering

På selve arrangementsdagen kan du parkere i Granåsen for 100,-. Du kan betale kontant eller med Vipps. Vi anbefaler å betale med Vipps.

 

Mat og drikke

Grunnet smittevern vil det dessverre ikke bli noe mattilbud i Granåsen denne gangen. Anbefaler alle å pakke en sekk med mat, varm drikke og vann. 

Skiløyper

På Barnas Skidag kan barn mellom 0-12 år delta i skirennet. Det er mulig å velge mellom tre ulike løyper, av ulik lengde og vanskelighetsgrad.  Alle løypene begynner og slutter inne på VM-arenaen i Granåsen. Mer informasjon og kart finner du her.

Snøforhold

Vinteren i Trondheim kan være uforutsigbar med tanke på vær og føreforhold, men Trondheim kommune har garantert at de skal gjøre alt de kan for å legge forholdene til rette i Granåsen under Barnas Skidag. Vi benytter kunstsnøtraseer til Tusseløypa, Vetteløypa og Nisseløypa , og disse vil bli godt vedlikeholdt for å sikre gode forhold under skirennet. I Trolløypa, som er den lengste av løypene, benytter vi kunstsnø i deler av løypa. 

© 2020 Stiftelsen Barnas Skidag | Pb 1121 Nyborg, 7420 Trondheim | post@barnasskidag.no ​

Kontakt: Einar Storli 957 59 005

1000x1000px_rundlogo.jpg