OM BARNAS SKIDAG

Praktisk informasjon

Nedenfor finner du det du måtte behøve av praktisk informasjon i forbindelse med Barnas Skidag. 

Startnummer

Startnummer kan forhåndskjøpes på nett (link kommer), og TOBB har begrenset antall startnummer til medlemspris for sine medlemmer som selges via bestillingslink sendt på e-post.

Ta med kvitteringen for kjøpet til Granåsen på Barnas Skidag og bytt den i et startnummer i våre godt merkede boder, like ved SpareBank 1-hytta. Vi anbefaler alle å skrive barnets navn og ditt telefonnummer på startnummeret. Tusj kan du låne i billettbodene.

Alle barn som deltar i skirennet får medalje og fin tursekk.

Transport og parkering

På selve arrangementsdagen kan du parkere i Granåsen for 100,-. Du kan betale kontant eller med Vipps. Vi anbefaler å ta med eksakt beløp i kontanter for å unngå kø.

 

Du kan ta gratis buss tur/retur Granåsen fra City Syd, samt fra Rema 1000 på Stavset hele dagen. Bussene begynner å gå kl. 08.30.

Mat og drikke

Du kan kjøpe mat og drikke på området fra kl. 09.00. Kjeldsberg kaffe stiller med gratis kaffe gjennom hele dagen. Barnefestivalen Juba Juba stiller med mattelt, og salg av burgere, pølser og vaffel m.m. Betaling med kontant, kort eller Vipps.

Sone med tønnegriller!

Vi prøver noe nytt i år og setter opp en sone med tønnegriller, slik at man kan ta med seg egen mat å grille!

Smøre- og drikkestasjon

Under Barnas Skidag kan både små og store få smøretips før skituren. Coop Obs! Sport stiller med smøretelt, eksperthjelp og gratis skismøring. Tilpasset vær og føre, til alle som ønsker det. 

 

Det tar på å gå skirenn, og det er viktig å fylle på med litt energi underveis. Derfor har vi satt opp en drikkestasjon etter 800 meter i Nisseløypa, og etter 2 kilometer i Trolløypa.

Skiløyper

På Barnas Skidag kan barn mellom 0-12 år delta i skirennet. Det er mulig å velge mellom fire ulike løyper, av ulik lengde og vanskelighetsgrad.  Alle løypene begynner og slutter inne på VM-arenaen i Granåsen. Mer informasjon og kart finner du her.

Snøforhold

Vinteren i Trondheim kan være uforutsigbar med tanke på vær og føreforhold, men Trondheim kommune har garantert at de skal gjøre alt de kan for å legge forholdene til rette i Granåsen under Barnas Skidag. Vi benytter kunstsnøtraseer til Tusseløypa, Vetteløypa og Nisseløypa , og disse vil bli godt vedlikeholdt for å sikre gode forhold under skirennet. I Trolløypa, som er den lengste av de fire, benytter vi kunstsnø i deler av løypa. 

Stelle- og ammetelt

For de minste barna stiller vi med oppvarmet stelle- og ammetelt.

Norsk Folkehjelp

Dersom barn og foresatte ikke klarer å finne hverandre, vil de små bli tatt vare på av arrangørene i samarbeid med Norsk Folkehjelp. Det er derfor viktig at du skriver ditt mobilnummer på barnets startnummer.

© 2020 Stiftelsen Barnas Skidag | Pb 1121 Nyborg, 7420 Trondheim | post@barnasskidag.no ​

Kontakt: Einar Storli 957 59 005

1000x1000px_rundlogo.jpg