OM BARNAS SKIDAG

Praktisk informasjon

Nedenfor finner du det du måtte behøve av praktisk informasjon i forbindelse med Barnas Skidag. 

Startnummer

Startnummer kan forhåndskjøpes på nett (link kommer), og TOBB har begrenset antall startnummer til medlemspris for sine medlemmer som selges via bestillingslink sendt på e-post. 

Ta med kvitteringen for kjøpet til Granåsen på Barnas Skidag og bytt den i et startnummer i våre godt merkede boder. Vi anbefaler alle å skrive barnets navn og ditt telefonnummer på startnummeret. Tusj kan du låne i billettbodene.

Alle barn som deltar i skirennet får medalje og fin tursekk.

Barnas Skida er et av Norges største barneskiren og arrangeres hvert år i Granåsen i Trondheim
STARTNUMMER KOMMER
Barnas Skida er et av Norges største barneskiren og arrangeres hvert år i Granåsen i Trondheim

Transport og parkering

 

På selve arrangementsdagen kan du parkere på Granåsen for kr 100,-. Du kan betale kontant eller med Vipps. Vi anbefaler å ta med eksakt beløp i kontanter for å unngå kø. 

Du kan ta gratis buss tur/retur Granåsen fra City Syd og Rema 1000 på Stavset hele dagen. Bussene begynner å gå klokken 08.30 

Barna venter spent i kø for å komme i mål og få medlje

Mat og drikke

Du kan kjøpe mat og drikke på området fra kl. 09.00. Kjeldsberg kaffe stiller med gratis kaffe igjennom hele dagen. Barnefestivalen Juba Juba stiller med mattelt. Her blir det salg av burgere, pølse og vaffel m.m. Betaling med kort, Vipps eller kontant. 

Sone med tønnegriller

 

Vi setter opp en egen sone med tønnegriller, slik at man kan ta med seg egen mat å grille! 

Smøre og drikkestasjon

Under Barnas Skidag kan både små og store få smøretips før skituren. Coop Obs Sport! stiller med smøretelt og eksperthjelp. Her får også alle som ønsker det gratis skismurning tilpasser vær og føre. 

Under et skirenn er det viktig å fylle på med litt energi underveis. Vi har derfor satt opp en drikkestasjon etter 800 meter i Nisseløypa, og etter 2 kilometer i Troll-løypa. 

Barna venter spent i kø for å komme i mål og få medlje

Skiløyper

På Barnas Skidag kan barn mellom 0-12 år delta i skirennet. Det er mulig å velge mellom fire ulike løyper, av ulik lengde og vanskelighetsgrad.  Alle løypene begynner og slutter inne på VM-arenaen i Granåsen. Mer informasjon og kart finner du her.

Snøforhold

Vinteren i Trondheim kan være uforutsigbar med tanke på vær og føreforhold, men Trondheim kommune har garantert at de skal gjøre alt de kan for å legge forholdene til rette i Granåsen under Barnas Skidag. 

Barna venter spent i kø for å komme i mål og få medlje

Stiftelsen Barnas Skidag eies av:

adresseavisen.png
sparebank1.jpg

Sponsorer:

Stelle- og ammetelt 

For de minste barna stiller vi med oppvarmet stelle- og ammetelt.

Norsk Folkehjelp 

Dersom barn og foresatte ikke klarer å finne hverandre, vil de små bli tatt vare på av arrangørene i samarbeid med Norsk folkehjelp. Det er derfor viktig at du skriver ditt mobilnummer på barnets startnummer. 

Bertel-O-Steen-Trondheim_RGB%20copy_edit
Bama_edited.png

Samarbeidspartnere:

#påveimotVM2025__01_Logo.png