top of page

OM BARNAS SKIDAG

Praktisk informasjon

Nedenfor finner du det du måtte behøve av praktisk informasjon i forbindelse med Barnas Skidag. 

Startnummer

Startnummer kan forhåndkjøpes på nett, og TOBB har begrenset antall startnummer til medlemspris for sine medlemmer som selges via bestillingslink sendt på e-post. 

Ta med kvitteringen for kjøpet til Granåsen på Barnas Skidag og bytt den i et startnummer i våre godt merkede boder. Vi anbefaler alle å skrive barnets navn og ditt telefonnummer på startnummeret. Tusj kan du låne i billettbodene.

Alle barn som deltar i skirennet får medalje og fin tursekk.

Barnas Skida er et av Norges største barneskiren og arrangeres hvert år i Granåsen i Trondheim
Barnas Skida er et av Norges største barneskiren og arrangeres hvert år i Granåsen i Trondheim

Transport og parkering

 

Det er gratis parkering på Rema 1000 Stavset og City Syd. Herfra kan du kan ta gratis buss til og fra Granåsen hele dagen. Første buss går kl. 08.30. 

Busstidene finner du her

Det er også mulig å parkere på Granåsen for kr 50,-. 

Betaling skjer med Vipps. 

Barna venter spent i kø for å komme i mål og få medlje

Mat og drikke

Du kan kjøpe mat og drikke på området fra kl. 09.00. Kjeldsberg kaffe stiller med gratis kaffe igjennom hele dagen. Trønderhopp stiller med enkelt matutsalg, som du lett kan betale med Vipps.

Sone med tønnegriller

 

Vi setter opp en egen sone med tønnegriller. Her kan du grille medbrakt mat eller kjøpe pølse og burger for grilling i kiosken. 

Smøre og drikkestasjon

Under Barnas Skidag kan vanligvis både små og store få smøretips før skituren. Grunnet sykdom kan vi dessverre ikke tilby profesjonell smørehjelp i år. Har dere behov for smøretips kan dere stikke innom Coop Obs på Lade eller City Syd. Du kan også lese smøretipsene her!

Under et skirenn er det viktig å fylle på med litt energi underveis. Vi har derfor satt opp en drikkestasjon etter 800 meter i Nisseløypa, og etter 2 kilometer i Troll-løypa. 

Barna venter spent i kø for å komme i mål og få medlje

Skiløyper

På Barnas Skidag kan barn mellom 0-12 år delta i skirennet. Det er mulig å velge mellom tre ulike løyper, av ulik lengde og vanskelighetsgrad.  Alle løypene begynner og slutter inne på VM-arenaen i Granåsen. Mer informasjon og kart finner du her.

Snøforhold

Vinteren i Trondheim kan være uforutsigbar med tanke på vær og føreforhold, men Trondheim kommune har garantert at de skal gjøre alt de kan for å legge forholdene til rette i Granåsen under Barnas Skidag. 

Barna venter spent i kø for å komme i mål og få medlje

Stiftelsen Barnas Skidag eies av:

adresseavisen.png
sparebank1.jpg

Sponsorer:

Stelle- og ammetelt 

For de minste barna stiller vi med oppvarmet stelle- og ammetelt.

Norsk Folkehjelp 

Dersom barn og foresatte ikke klarer å finne hverandre, vil de små bli tatt vare på av arrangørene i samarbeid med Norsk folkehjelp. Det er derfor viktig at du skriver ditt mobilnummer på barnets startnummer. 

Tobb_sort.png
Bertel-O-Steen-Trondheim_RGB%20copy_edit

Samarbeidspartnere:

#påveimotVM2025__01_Logo.png
bottom of page